Bine ați venit pe pagina noastră dedicată Digital Services Act (DSA)!

Ce este Digital Services Act?

Digital Services Act (DSA) este un regulament propus de Uniunea Europeană (UE) pentru a reglementa serviciile digitale și asigura o piață digitală mai sigură și mai transparentă pentru consumatori și companii. Acest regulament vizează platformele online și furnizorii de servicii digitale, având ca scop protejarea drepturilor utilizatorilor și prevenirea abuzurilor.

Cum afectează Digital Services Act compania noastră?

Ca furnizor de servicii online, suntem obligați să respectăm standardele impuse de Digital Services Act pentru a asigura transparență, securitate și protecția datelor utilizatorilor noștri. Acest regulament ne obligă să fim transparenți în ceea ce privește modul în care colectăm și prelucrăm datele utilizatorilor noștri, să asigurăm un nivel ridicat de securitate a datelor și să combatem diseminarea de informații false sau ilegale.

Ce facem pentru a respecta Digital Services Act?

La Shisha Master, ne angajăm să respectăm în totalitate cerințele impuse de Digital Services Act pentru a asigura o experiență online sigură și de încredere pentru clienții noștri. Ne asigurăm că datele personale ale utilizatorilor noștri sunt protejate în conformitate cu cele mai bune practici de securitate cibernetică și că informațiile noastre sunt transparente și ușor accesibile.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la modul în care respectăm regulile impuse de Digital Services Act sau despre politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați la adresa de email contact@shishamaster.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că alegeți să faceți parte din comunitatea noastră online sigură și de încredere!

Echipa Shisha Master